Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Húsvéti bárányborda



th_husveti_baranyborda.jpg [1]Hozzávalók:
1 kg szeletekre vágott bárányborda
1,5 dl joghurt
2 kávéskanál liszt
1 evőkanál currypor
2 evőkanál finom kenyérmorzsa
1-2 dl víz és kevés száraz fehérbor keveréke a pároláshoz
1 fej vöröshagyma

Elkészítés:

Tegyük hőálló edénybe a bordákat. Kis tálban keverjük össze a joghurtot, a lisztet és a curryport. Tegyük a húsra. Szórjuk meg kenyérmorzsával, és öntsük rá a vizet a borral együtt. Tegyük hozzá a kettébe vágott vöröshagymát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig süssük, vagy amíg a bordák meg nem puhulnak.Ha nem elég a vizes bor, pótoljuk, de ügyeljünk arra, hogy a végén pirosra, de ne szárazra süljön a borda!

További húsvéti receptek [1]


Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/themes-inter/rec/husvetibaranyb.htm