Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Miért érdemes a BIGYOX szaküzletekben vásárolni étrendkiegészítőket és vitaminokat?

A Bio és Gyógynövény Kereskedők Szövetség (BIGYOX) által minősített szaküzletekben vitaminokat és étrendkiegészítőket vásárolhatunk. Amikor étrend-kiegészítőket vagy vitaminokat szeretnénk beszerezni, érdemes figyelembe venni, hogy hol kapunk valóban személyre szabott figyelmet és szakmai segítséget. A BIGYOX által minősített szaküzletekben a fogyasztók olyan szakértőktől kapnak tanácsot, akik kimondottan ezekre a termékekre specializálódtak.

Idő és figyelem az egyéni igényekre A BIGYOX szaküzletekben a vásárlók megbeszélhetik az étrendkiegészítőkkel és vitaminokkal kapcsolatos kérdéseiket, egyéni igényeiket a szakemberrel, a szaküzletekben ugyanis a szakértők kizárólag az étrend-kiegészítőkre és vitaminokra összpontosítanak, így alapos szaktanácsadást nyújtanak, amely figyelembe veszi a személyes szükségleteket.

Megnézem a Bigyox szaküzleteket>> [1]

Szakértelem és tudás a fókuszban A patikusok szakértelme vitathatatlan, de leginkább a gyógyszerekre és azok hatásmechanizmusára koncentrálnak. Az étrend-kiegészítők és vitaminok ugyanakkor speciális tudást igényelnek, amelyre a BIGYOX szaküzletekben dolgozó szakértők vannak felkészülve.

Megnézem az étrendkiegészítőket és vitaminokat>> [2]

 

A BIGYOX logóval ellátott szaküzletekben vásárlók – azon túl, hogy ezzel támogatják a magyar mikro- és kisvállalkozásokat - biztosak lehetnek abban, hogy a számukra legmegfelelőbb terméket és adagolást ajánlják, ezzel elkerülve az esetleges kontra-indikációk veszélyét, és a túlzott vagy felesleges fogyasztásból eredő költségeket. Szélesebb választék és ellenőrzött termékek Míg a patikák elsősorban a gyógyszerekre specializálódtak, a BIGYOX által minősített szaküzletek kifejezetten az étrend-kiegészítők, vitaminok és egyéb egészségmegőrző termékek széles skáláját kínálják. Miért fontos a BIGYOX védjegy? A BIGYOX által létrehozott védjegy a fogyasztók számára egy megbízható jelzés. Azok a termékek, amelyek megkapják a BIGYOX védjegyet, átmennek egy szigorú szakmai ellenőrzésen. Ez garantálja, hogy a termékek nem csupán biztonságosak, de megfelelő minőségűek is, így elkerülhetjük a kétes forrásokból származó, silány minőségű étrend-kiegészítők és egyéb egészségmegőrző termékek veszélyeit. A fogyasztó biztonsága és költséghatékonyság A BIGYOX szaküzletek célja nem csak az, hogy minőségi termékeket kínáljanak, hanem az is, hogy Ön biztos lehessen abban, hogy a termékek pontosan azt a hatást nyújtják, amit ígérnek. Válassza a biztonságot és a minőséget! Amikor a következő étrend-kiegészítőjét, vitaminját vagy gyógynövény készítményét vásárolja, keresse a BIGYOX védjegyet a termékeken!
Hol tudok étrendkiegészítőket és vitaminokat vásárolni? >>
[3]
  [4]
Szponzorált tartalom


A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/bigyox-etrendkiegeszitok-es-vitaminok