Hozzávalók:
• 2,5 kg csirkecomb
• fél csésze citromlé
• 1 ek. salátaolaj
• 1 tk. összepréselt fokhagyma
• 1 tk. gyömbér
• só ízlés szerint
• Gyógyfű szárnyas sült fűszerkeverék ízlés szerint [1]
• fél csésze méz
• 3 ek. szójaszósz
• 15 dkg bébikukorica
• 4 szál zöldhagyma
Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a citromlevet az olajjal, a fokhagymával, a gyömbérrel, a sóval és a fűszerkeverékkel, majd a mézzel és a szójaszósszal, majd ebben pácoljuk több órán keresztül a combokat. Ezután grillen készre sütjük őket, közben a páccal folyamatosan kenegetjük, valamint megpirítjuk mellette a bébikukoricát és a hagymát is. Végül a húst a grillezett zöldségekkel kínáljuk.