Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Koronavírus - Huszonegy tonna adomány érkezett a Magyar Vöröskereszt részére

Huszonegy tonna egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási terméket tartalmazó adomány érkezett a Magyar Vöröskeresztnek a Papp László Budapest Sportarénába.

A közlemény szerint a szervezet a mintegy 24 millió forint értékű adományt rászoruló családoknak és saját intézményeibe, családok átmeneti otthonaiba és hajléktalanellátókba juttatja el országszerte.

Török Diána, a Magyar Vöröskereszt vállalati kapcsolatokért és adománykezelésért felelős szakmai vezetője háláját fejezte ki az adományért, majd elmondta: az elmúlt másfél hónapban csaknem százezer rászorulónak segítettek.

---------------------------- a cikk lentebb folytatódik---------------------------------------

T3/1 MOSHATÓ, FERTŐTLENÍTHETŐ HÁROM RÉTEGŰ SZÁJMASZK

A maszk belseje: Nem szőtt polipropilén, dupla rétegben. Az anyag nem lukacsos, így a szűrőképessége magasabb hatásfokú, mint egy egyszerű szöveté.

Külső réteg: sűrű szövésű 100% pamutvászon Zseb a maszkban: A két polipropilén réteg egy kis zsebet alkot, amibe egyéb szűrőbetét (pl. szénszűrő) is beletehető.

Ára 1 250 Ft Akciós ára: 880 Ft [1]

Megnézem>> [2]

 

-----------------------------------------------------------------------------

[3]

 

A szervezet áprilisban kapta meg védő- és fertőtlenítő eszközök, valamint a beérkező adományok raktározására a Papp László Budapest Sportarénát, amelybe ez az adomány érkezett először az egyik, mindennapi fogyasztási cikkeket gyártó multinacionális vállalat jóvoltából.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/koronavirus_voroskereszt