Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Miért van szükség tisztítókúrára?

Nagyanyáink idejében még ismert fogalom, sőt gyakorlat volt a böjt, és napjainkban is egyre többen ismerik fel, hogy a vegyszerekkel, tartósítószerekkel, szmoggal, egészségtelen élelmiszerekkel túlterhelt szervezetnek óhatatlanul szüksége van tisztítókúrára, méregtelenítésre.

 

 

Ha valaki soha nem pihentette böjttel vagy tisztítókúrával szervezetét, eléggé valószínű, hogy méreganyagokkal telítődött. Környezetünk és mi magunk is bőven gondoskodunk róla:

- Táplálékunk és környezetünk erősen szennyezett.

- A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás súlyos mérgezéseket okoznak.

- Emésztő- és kiválasztó szerveink túlterheltek, az anyagcsere túl sok energiát emészt fel, így a szervezetnek nem marad „ereje” arra, hogy gyógyítsa magát vagy az egészséges működésre „figyeljen oda”.

- A méreganyagok az évek során felszaporodnak szervezetünkben, és elsalakosodást, „mérgezést” hoznak létre.

A méreganyagok túlzott felszaporodása leggyakrabban az alábbi betegségeket okozhatja: ízületi panaszok, reuma, köszvény, magas vérnyomás, keringési- és szívbetegségek, gombás fertőzések, allergiák, az immunrendszer gyöngesége, fejfájások, gyakori megfázások, emésztési zavarok, cukorbetegség, rákos megbetegedés.

Mindezek hátterében természetesen nem csak a helytelen táplálkozás és életmód, hanem egy sor egyéb ok is állhat. Szinte senki nem képes arra, hogy táplálkozása tökéletes legyen, stressz- és károsanyag-mentes környezetben éljen. A tisztítókúra ideje alatt arra adunk esélyt a szervezetnek, hogy az addigi káros hatásokat sikerrel leküzdje, az esetlegesen megindult, az egészségre veszélyes folyamatokat visszafordítsa. Ideális tavasszal belevágnunk, ilyenkor áll rendelkezésünkre a legtöbb friss gyümölcs és zöldség. Azokból is válasszuk a vegyszermentes megoldásokat a tisztítókúra idején.

A tisztítókúrák alapvetése a bőséges folyadékbevitel. A tiszta víz mellett különböző gyógyteák fogyasztásával jelentősen fokozhatjuk a méregtelenítő hatást.

Figyelmükbe ajánljuk a 35 éve működő Gyógyfű Kft. méregtelenítő teáit. A gyógyteák a legmagasabb minőségű GMP rendszerben készülnek, a természet tiszta erejét kínálják Önnek.

Megnézem a Gyógyfű méregtelenítő, tisztító gyógyteáit >> [1]

 

Szponzorált tartalom 

  [2]


A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/miert-van-szukseg-tisztitokurara