„A Stanford University friss tanulmánya szerint ha az alkalmazottak összesúgnak egymás között a konyhában, az jót tesz a munkamorálnak: az ilyen dolgozók ugyanis elkötelezettebbek és becsületesebbek.
„A szakemberek több mint 200 résztvevőt vizsgáltak, akik egy olyan projektben vettek részt, amelyből mindannyian profitálhatnak. Mint kiderült, amennyiben a csoport tagjainak közös céljuk van, a legtöbben tesznek azért, hogy kivegyék részüket a közös cél eléréséből.
Szappanos hajmosás varázsolja tündöklővé a hajat >>> [1]
„Akadnak azonban olyanok is, akik nem veszik ki a részüket a munkából: egyszerűen csak arra hagyatkoznak, hogy mások végezzék el a munka oroszlánrészét. Amikor aztán a kollégák a konyhában megvitatják a nap eseményeit, általában terítékre kerül, hogy kik azok, akik keményen dolgoznak, és kik lógják el a munkát.
„Úgy tűnik, a többség ilyenkor azokkal áll szóba, akik aktívan dolgoznak, míg a lógosok kiszorulnak a beszélgetésből: mindez segít abban, hogy minden alkalmazott motiváltabb legyen a közös cél elérésében, mivel minden ember természetes igénye, hogy elismerjék, és egy közöség szerves része legyen.