Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Ezt kell tenni Candida fertőzés ellen!

Ha azt halljuk, hogy a gomba testünk számos szervében megtelepedhet, akkor veszélyesnek gondolhatjuk. A Candida albicans nevű gomba azonban a normális bőr- és bélflóránk része, de bizonyos körülmények között túlszaporodhat, és a legkülönbözőbb akut és krónikus tüneteket mutatva betegségeket okozhat. Mit tehetünk ellene?

A Candida nevű gombafajta elszaporodását candidiasis néven ismerhetjük. Nehéz azonosítani, mert a Candida a normál flóra része, és az általa létrehozott tünetek is meglehetősen általánosak, mint például a fáradtság-érzés, a súlynövekedés, vagy a hajhullás. Az egyes szervek Candida fertőzése tehát csak az érintett szakrendeléseken vizsgáltathatók ki, például a szájüregi fertőzés a fogászaton, a bőr panaszok a bőrgyógyászaton, a nemi szervek fertőzése pedig a nőgyógyászaton vagy az urológián.

Megnézem a Candida Stop kapszulát>> [1]

Hajlamosító tényezők

Ha valamilyen oknál fogva védekezőképességünk meggyengül, a gomba nem kötelező módon, de támadásba lendülhet. Valószínűbb, hogy a gomba ártani fog nekünk, ha az alábbi esetek egyike fennáll:

• cukorbetegség (főleg akkor, ha azt egyáltalán nem vagy rosszul kezelik, és a vércukorérték rendszeresen magasabb a normálisnál),

• gyógyszeres kezelés (amikor a gyógyszer a szervezet védekezőképességet csökkenti, ilyenek a szteroidok vagy szervátültetést követően adott, a kilökődést gátló gyógyszerek, a daganatellenes szerek vagy az antibiotikumok),

• nőknél a terhesség, fogamzásgátló szedése,

• elhízás (a bőrredőkben a gomba kedvező szaporodási feltételekre lel).

• immunkárosodással járó betegség (ilyen például a HIV/AIDS, de fontos tudni, hogy a szervezet védekezőképessége bármilyen fertőzéses kórkép esetén vagy senyvesztő betegségben csökken).

A normális bélflóra egyensúlya általában a nem megfelelő táplálkozás miatt borul fel, amit túl sok édesség, állati fehérje, kalóriadús szénhidrátok bevitele, emellett kevés friss gyümölcs, zöldség, gabona fogyasztása jellemez. Emellett túl sok természetellenes táplálékfajtát, állományjavítót, színezőt és más adalékanyagot fogyasztunk, s ezek a kémiai anyagok idővel tönkreteszik emésztőrendszerünket, felborítják normális bélflóránkat. Mindehhez szinte már természetesen kapcsolódik az állandó stressz, a kevés mozgás; a gyógyszerek, a gyakran felesleges antibiotikumok szedése, valamint a különböző hormonkészítmények és szteroidok bevitele.

Megnézem a Candida Stop kapszulát>> [2]

7 tipp a hajlam csökkentésére

1. A hormonális fogamzásgátlót érdemes más megoldással helyettesíteni.

2. Ajánlott csökkenteni a magas szénhidrátbevitelt.

3. Lehetőség szerint kerülni kell az élesztős ételeket, édességeket.

5. Érdemes a stresszt kezelni, egy egyénileg választott, bevált módszerrel.

6. Kerülni kell a túl szűk ruhadarabokat.

7. A törölközőt alapos meg kell szárítani, és az izzadást kerülni, amennyire lehet. Sajnos a sportolás közbeni izzadás is táptalajt jelent a gombáknak, de ezért nem kell lemondani a mozgásról, csupán fontos alaposan tisztálkodni és törölközni a végén.

A tünetek enyhíthetők, ha a bőrfelületeket szárazon és lehetőleg fedetlenül tartjuk, a szükségesnél tovább nem alkalmazzuk az antibiotikumokat.

Hatékony megoldás Candida fertőzés ellen: Zane Hellas Candida Stop kapszula

Különlegessége abban rejlik, hogy teljesen természetes összetevőkből áll. Ezek közül kiemelkedő a görög vad oregánó olaj, mely az éghajlati viszonyoknak köszönhetően igen magas (86-92%) karvakrol tartalommal rendelkezik. Ez utóbbi összetevő természetes, erős antimikrobás (gomba ellenes) hatású anyag. A Candida Stop kapszula természetes pre- és probiotikumokat is tartalmaz, melyre nagy szükség van a Candida fertőzés leküzdéséhez, az egészséges bélflóra visszaállításához.

Öt természetes hatóanyag a Candida Stop kapszulában, megnézem a terméket [3]



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/node/38682