Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Goji-limonádé



th_goji-bogyo.jpg [1]Hozzávalók:
egy maréknyi goji bogyó
fél citrom leve
egy teáskanál méz
Elkészítés:
A bogyókat tegyünk egy pohár vízbe és áztassuk kb. egy órán át, majd szűrjük le. Adjuk hozzá a citromlevet és a mézet, és kész is a tápláló, ízletes, és rendkívül hidratáló goji-limonádé.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:
Ihatjuk így, tisztán, illetve használhatjuk alkoholmentes koktélok készítéséhez. Az áztatott goji bogyókat semmi esetre se dobjuk ki, értékes snackként szolgálhatjuk fel őket.
Tanácsok:
A goji bogyó földünk tápanyagokban talán leggazdagabb gyümölcse: teljes értékű proteinforrás, 18 különféle aminosavat, 21 nyomelemet, B1-, B2-, B6- és E- vitaminokat, valamint immunerősítő poliszacharidokat tartalmaz. Fogyasztása erősíti az immunrendszert, javítja a sav-bázis háztartást, növeli a vitalitást, erősíti az éleslátást, segíti a sejteket az öregedésért felelős szabad gyökök megkötésében. A magas tápanyag-koncentrációnak köszönhetően serkenti a gyógyulási folyamatokat.


A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/goji-limonade-recept