Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Nem baj, ha buta, de legyen jó az ágyban

A férfiak fantáziájában élő tökéletes barátnő nem létezik, legalábbis erre enged következtetni egy agglegények megkérdezésén alapuló felmérés. A végeredmény szerint az áhított nő jó az ágyban, élvezettel falja a finom falatokat, és tíz perc alatt képes elkészülni, ha indulni kell valahova.

A megkérdezettek háromnegyede szerint az ideális nő vigyáz a vonalaira, 89 százalék mégis arra vágyik, hogy párja képes legyen élvezni az ételeket anélkül, hogy egyfolytában a súlya miatt aggódna. A tökéletes nőnek továbbá dús, hosszú haja van, ápolt, és elég magabiztos ahhoz, hogy smink nélkül lépjen ki az utcára.

Azt már kevésbé tartották lényeges szempontnak a férfiak, hogy párjukkal értelmesen el lehessen beszélgetni, 61 százalékuk inkább annak örül, ha a nőnek van humora és sokat nevet. Sokan vágynak olyan nőre, aki számára fontos a saját karrierje, többet keres párjánál, mégis szívesen otthon marad, hogy a gyerekeket nevelje.

A sokszor egymásnak ellentmondó válaszokat 3000 egyedülálló férfi adta a UKDating.com onine párkereső oldal felmérésben.

„Míg sok nő szerint ezeknek a feltételeknek szinte lehetetlen megfelelni, tízből hat férfi meg van róla győződve, hogy a tökéletes barátnő valahol vár rájuk” – idézte a Daily Express című lap Nicole Clowes, a felmérést készítő cég szóvivője. Kevés nő képes arra, hogy minden nap több tányérnyi ételt tüntessen el, de mindez ne látszódjon meg az alakján. És az sem világos, hogy most akkor a férfiak arra vágynak, hogy párjuk sokat keressen, vagy, hogy minél tovább maradjon otthon a gyerekükkel.”



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/idealis-no