Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Segíti az erekciót a személyre szabott, önarcképes óvszer

Akár önarckép is kerülhet arra a speciális, gyógyhatású és „méretre” szabott óvszerre, amit a moszkvaiak rendelhetnek, ha egy kis pluszra van szükségük. Az eszköz mindennek tetejébe még többször is használható.

Pjotr Pomozov, az új termék feltalálója a Moszkovszkij Komszomolec című orosz lapnak elmondta, a többször is használható holmi szilikonból készül, a megrendelő péniszéről készült formába öntik. Nemcsak hogy elősegíti az erekciót, de emellett a gyógyóvszerre a megrendelő óhaja szerint akármilyen kép, ábrázolás is kerülhet.

Ugyan az óvszer nem olcsó mulatság – 360 ezer forintnak megfelelő összegbe is belekerülhet –, a gazdasági válság kezdete óta jelentősen megnőtt rá a kereslet. Korábban havonta átlagosan mintegy 400 férfiú rendelt ilyet, mostanában viszont havi négyezer megrendelés érkezik.

Szakértők szerint ennek az a magyarázata, hogy a munka nélkül maradó férfiak potenciája csökken, és inkább rászánják a pénzt, hogy szívük hölgyének ne kelljen a pénzen kívül mást nélkülözni. A lap kiderítette azt is, hogy az egészen hétköznapi óvszerekre való keresletet is megnövelte a gazdasági válság, most lényegesen több fogy a boltokban, mint korábban.

Nőtt azon férfiak száma is, akik műtéti úton akarnak nagyobb péniszre szert tenni. Az újságíró olyan pácienssel is találkozott, akit éppen banki állásának elvesztése indított az intim operációra, amelyet végkielégítéséből fizetett ki. A pszichológusok úgy vélik, a várható állásinterjúk előtt a férfi így próbált megerősítéshez, a majdan vele szemben ülő humán erőforrás szakemberekkel szembeni fölényhez jutni.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/ovszer-erekcio