Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

A mell formája elárulja, milyen a nő az ágyban

A női kebel formája elárulja tulajdonosa jellemvonásait, például azt is, hogy milyen szerető – állítja egy olasz szexológus.

Piero Lorenzoni több éve vizsgálódik a női keblek körül, csoportokat hasonlít össze, és arra a megállapításra jutott, hogy a mell formája, mérete segít meghatározni a nő személyiségét.

A szexológus szerint a nagy mellű hölgyek általában optimisták, vidámak, érzékenyek és jó szeretők. Az apró mellű nők jó társaságbéliek, megértők és odaadók a szexben. Lorenzoni a méret mellett különböző gyümölcsökhöz hasonlította a női kebleket.

A grapefruit alakú kebellel megáldott nők az ágyban meglehetősen félénkek, sokkal jobban szeretik a gyengéd simogatást, kényeztetést, mint a szexet.

Az ananász, vagyis ovális formájú mell tulajdonosa intelligens, előtérbe helyezi a karrierjét, de közben romantikus lélek és hisz a szerelemben.

A körte alakú kebel fékezhetetlen, független nőt takar, aki kedveli a kalandokat és kiváló az ágyban.

Az alma mellű hölgy kész az ágyban mindenre, de nem szívesen cserélgeti partnereit, akiknél jóval okosabb.

Az olasz kutató kitért a szilikonnal dúsított keblű hölgyekre is, és megállapította, hogy magas az intelligenciaszintjük, a férfiaknak ideálisak rövid kapcsolatra, de egyáltalán nem „háztűzhely körüli” vagyis családanya típusok – olvasható a www.pcnen.com című montenegrói honlapon.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/noi-mell-formaja