Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Élményterápia túlsúlyos, asztmás és gerincbeteg gyerekeknek

Túlsúlyos, gerincproblémákkal küzdő és asztmás gyerekek számára szerveznek egyhetes, programokkal és játékokkal színesített intenzív terápiát, melyre szakorvosi vagy háziorvosi beutalóval lehet jelentkezni.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!



A Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai által a főváros egyik legszebb fekvésű gyermekintézményében, a Bolyai utcai telephelyen szervezett élményterápián a túlsúlyos gyerekek az állapotfelmérést követően minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy megszeressék az egészséges életmódot, ezen belül az egészséges táplálkozást és a rendszeres testmozgást.

A gerincdeformitás miatt kezelt iskolásoknak a szakorvosok mellett gyógytornászok, gyógypedagógusok és konduktorok segítenek komplex fizio- és magnetoterápiával, pezsgőfürdővel és tangentor-kezeléssel, valamint kreatív foglalkozásokkal.

A gyógytorna és a kreatív foglalkozás az asztmás gyerekek élményterápiájában is helyet kap, ők emellett száraz sóterápián, barlanglátogatáson és játékos betegoktatáson is részt vehetnek. Az élményterápiát a kórház folyamatos orvosi és szakképzett gyermekápolói felügyelet mellett biztosítja.

Időpontok:
Mozgásszervi élményterápia: 2008. július 14-18-ig és július 21-25-ig
Élményterápia asztmás gyerekeknek: 2008. július 28.-augusztus 1.
Élményterápia túlsúlyos gyerekek számára: 2008. augusztus 4-8-ig és augusztus 11-15-ig.

Az élményterápiára háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval lehet jelentkezni.

Bővebb információ a www.janoskorhaz.hu honlapon vagy a 345-0500/124-es telefonszámon.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit! [0]



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/elmenyterapia