POLISORB por 25 g

POLISORB por 25 g
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

enteroszorbens készítmény akut hasmenésre

Polisorb 25 g
Minden mérget kihord!


100% tiszta Sziliciumdioxid  por, szájon át alkalmazot, semleges ízű szuszpenzió készítéséhez.  A POLISORB egy új generációs nagy hatékonyságú adszorbens készítmény  gyermekek és felnőttek részére széles körű alkalmazási javallattal:
- Heveny hasmenés,
- Allergia (Étel),
- Mérgezés esetén gyors hatás (1-4 perc)   
A POLISORB egy sokfunkciós adszorbens kitűnő méregtelenítő és anyaglekötő tulajdonságokkal. A POLISORB a gyomor és béltraktusban képes megkötni az olyan káros anyagokat, mint például a baktériumok, vírusok, toxinok, allergének, egyéb mérgező anyagok. A szagtalan, íztelen port a szervezet nem köti meg és az általa megkötött anyagokkal együtt változatlan formában, természetes úton, normál széklettel távozik. 
A POLISORB nem szívódik fel a véráramba és nem fejt ki káros hatást a gyomor- és bélrendszerben (túladagolása sem okoz irritációt, székrekedést!), ezért a POLISORB gyermekeknél 1 éves kortól, valamint terhes és szoptató nőknél is engedélyezett. 

Használat: 1 órával étkezés előtt vagy után kell bevenni, a napi adagot 3 alkalomra lehet elosztani. Maximum 14 napig ajánlott használni, de általában már az egyszeri adag is (gyermekeknek egy púpos teáskanálnyi, felnőttnek púpos evőkanálnyi) gyorsan megszünteti a hasmenés és hasi diszkomfort érzéses panaszokat. 

Egyéb tudnivalókról, testsúly alapján történő adagolásról, kockázatokról olvassa el a részletes használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Gyártó: POLISORB JSC
Forgalmazó: Biomedix Pharma Hungary Kft.
Engedély szám: CE 0481 (MDI Europa GMBH)   Orvostechnikai Eszköz (vény nélkül kiadható)
Tárolási körülmények: 2-30 C (felnyitás után is eltartható a lejárati ideig nedvességtől védett helyen tárolva!)
Összetevők:  Szilíciumdioxid
Ajánlott napi bevitel: 0,1-0,2 g testsúlykilogrammonként
Ajánlott egyszeri adag: 1 g – 5 g a testsúly függvényében 1 éves kortól.
 

   

ára: 4 450 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©