Red Maca kapszula férfiaknak, 20 db

Red Maca kapszula férfiaknak, 20 db
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Indikáció: A Red MacaPRO kifejezetten az érett korú, illetve az afelé közelgő férfiak számára kifejlesztett speciális étrend-kiegészítő készítmény. A Red MacaPRO hatóanyagai hozzájárulnak az e korú férfiak jó közérzetének, egészségének megtartásához.

Alkalmazás: naponta 1 kapszula étkezés közben egy pohárnyi mennyiségű vízzel, összesen: napi 1 kapszula.

A Red MacaPRO kapszula a perui Andok 4000-4500 tengerszint feletti magasságon termesztett vörös maca (Lepidium meyenii Walp.) gumójának kivonatát tartalmazza. A krónikások által lejegyzettek szerint az Inka harcosok csatába való vonulás előtt a maca gumóból készített ételt, mint energiát adót fogyasztották. A maca fogyasztását a perui fennsíkon (Junin) élő indián őslakosok (pumpush) évszázadokon át összefüggésbe hozták a termékenységgel és a szexualitással.
A likopin - antioxidáns hatásának köszönhetően - hozzájárul a prosztata sejt-DNS sértetlenségének, így a prosztata szövet épségének megőrzéséhez, ezáltal a prosztata normál funkciójának fenntartásához.
A C-, és E-vitamin, valamint a cink és a szelén a szervezet antioxidáns védekező rendszerének fontos elemei, hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtöregedés lassításához. Ezenfelül a cink részt vesz a reproduktív rendszer normál működésében, a szelén a szív és érrendszer, továbbá a prosztata egészségének fenntartásában, a C-vitamin a kötőszövetek és az erek normál struktúrájának megtartásában és a kollagén képzésben. A folsav a B6- és B12-vitaminnal együtt segíti a vér normál homocisztein szintjének fenntartását, ezáltal a szív- és érrendszer egészségének megőrzését.

   
Kiszerelés

20 db

Engedélyszám

OÉTI: 6157/2009.

Gyártó

Ashaninka Pharma Kft.

ára: 3 965 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©