Cumisüveg - Baby Bruin, műanyag - 240 ml

Cumisüveg - Baby Bruin, műanyag - 240 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A cumisüveg 0-6 hónapos korig ajánlott, tejes lyukméretű, szilikon etető cumit tartalmaz.

Használati útmutató:
A szoptatás a legjobb a csecsemő számára. Ételt és italt csak a gyártó által tanácsolt mennyiségben és sűrűségben adjon gyermekének. 5 hónapos kortól fokozatosan térjen át itatócsőrös pohár használatára.
Rendszeresen ellenőrizze a cumikat. Cserélje ki, ha megsérült, vagy az öregedés jeleit mutatja (ragacsos, repedezett). Szilikon etető cumi esetében cserélje ki a gumit, ha repedés, hasadás jeleit látja, mivel kis részecskék válhatnak le belőle, melyeket a csecsemő lenyelhet és ez veszélyt jelent.
A higiénia érdekében cserélje ki az etető cumit 1-2 hónapos használat után, valamint a cumisüveget is, ha belül sérülés (mélyebb karcolás) látható.
Tartsa a cumikat tiszta, napfénytől védett helyen. Ne hagyja a cumit az ajánlottnál hosszabb ideig fertőtlenítő szerben, mert az károsodhat.
Orvosi tanács: a természetes gumi alapú latex termékek allergiás reakciót okozhatnak.
A nem használt alkatrészeket (pl. záró lapka, kupak) tartsa gyermeke számára el nem érhető helyen.
A cumit, a cumisüveget és a cumisüveg tartozékait minden használat előtt alaposan tisztítani és fertőtleníteni kell. A maradékot a cumiból el kell távolítani.
Ne használjon mosogató gépet a cumik és cumisüvegek tisztításához, mert az alkalmazott szerek tönkretehetik azokat.
A fertőtlenítést forrásban lévő vízben, serilizáló folyadékban (csak az előírásoknak megfelelően) vagy speciális sterilizáló készülékben végezze.
Kifőzéskor ügyeljen arra, hogy az edényben lévő folyadék mindig ellepje a cumit, cumisüveget, mert ellenkező esetben megsérülhetnek. Kifőzési idő kb. 5 perc.
A mikrohullámú sütőben történő fertőtlenítés során a különböző anyagok sérülhetnek a különböző hőkapacitás miatt (pl. az üveg deformálódás nélkül elviseli a magas hőmérsékletet, míg a műanyagok deformálódhatnak).
Táplálékkal megtöltött és lezárt cumisüveget ne melegítsen mikrohullámú sütőben, mert anyaguk károsodhat, illetve fennáll a robbanás veszélye.

Figyelmeztetés!
Mindig ellenőrizze a cumisüveg tartalmának hőmérsékletét, mielőtt etetni kezd!
Csak felügyelet mellett adjon cumisüveget gyermekének!
Ne használja az etető cumit játszó cumi helyett, mert az édesített italokkal, táplálékkal, gyümölcslevekkel való cumizás fogszuvasodást okozhat.
Ne tegyen a cumisüvegbe orvosságot!
Ne hagyja, hogy gyermeke a szükségesnél hosszabb ideig "cumizzon", mert a szájban hosszú ideig tartott bármilyen étel fogszuvasodást okozhat.
Mikrohullámú sütőben történő melegítéskor a nem egyenletes felmelegedés miatt forrázás veszély áll fenn!

A termék megfelel az MSZ EN 14350 szabvány előírásainak.

Minőség: I. o.

   
Kiszerelés

1 db

ára: 605 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©