2024. Április 20. szombat
2006. július és augusztus hónapokban a Szent Márton Gyermekmentõ Szolgálatot támogatják azok a TCom vagy TMobile ügyfelek, akik a Magyar Telekom által mûködtetett Telekom Adományvonalat hívják a 1788as számon.

Az alapítvány a befolyt összeget új gyermekrohamkocsi vásárlására kívánja fordítani, amellyel súlyos, esetenként életveszélyes állapotú beteg gyermekek azonnali, gyors és szakszerû ellátását tudja biztosítani.

A Szent Márton Gyermekmentõ Szolgálatot 1998ban hozták létre azzal a céllal, hogy segítsen a csecsemõk és gyermekek mentésében tapasztalható súlyos problémák megoldásában. A cél Budapesten és környékén olyan speciálisan felszerelt és kiképzett mentõegység elindítása volt, amely képes a legmagasabb színvonalon biztosítani a csecsemõk és gyermekek helyszíni sürgõsségi ellátását, valamint a lélegeztetett, súlyos állapotú betegek kórházak közötti, õrzött szállítását.

A 1788 önzetlen hívói 100 forintjaikkal a második rohamkocsi megvásárlásához segíthetik hozzá a Szent Márton Gyermekmentõ Szolgálatot.

2006. július 7.


2006. 09. 06.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés