2024. Március 28. csütörtök
40 év felett mindkét nemnél megnövekszik bizonyos betegségek kockázata, ám a statisztikák szerint a férfiak kevésbé hajlandóak orvosi segítségért fordulni egészségügyi problémáikkal kapcsolatban.

Éppen ezért az Egészségügyi Minisztérium, a Magyar Urulógusok Társasága, az Országos Sportegészségügyi Intézet, az Országos Alapellátási Intézet és a Richter Gedeon Rt. Urológiai Program szakmai támogatásával megnyitotta kapuit a FÉRFI EgészségÕr Klub, amely a www.ferfiegeszsegor.hu honlapon és a díjmentesen hívható 06 80 204694es telefonszámon várja a jelentkezõket.

A FÉRFI EgészségÕr Klub célja, hogy feloldja tabukat, amelyek a 40 év feletti férfiak egészségügyi problémáit övezik, és teljes körû tájékoztatást nyújtson az õket érintõ betegségekrõl és a legkorszerûbb gyógymódokról, hogy fizikailag és szellemileg egészségesebb, boldogabb életet élhessenek.

A Klubot olyan hiteles, közéleti személyiség képviseli, mint Endrei Judit, a népszerû televíziós, aki azt vallja: „egy nõ akkor élhet teljes, egészséges, harmonikus életet, ha van mellette egy társegy férfi, méghozzá igazi Férfi.”

A Klub tagjai – anonimitásukat megõrizve – az interneten, vagy telefonon: a 06 80 204694es zöld számon tehetik fel egészségügyi problémáikkal kapcsolatos kérdéseiket, amelyekre szakemberek válaszolnak.

2006. május 29.


2006. 09. 06.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés