2018. Május 25. péntek
Azt mondják, csekély a különbség a szeretet és a gyűlölet között, de vajon mi a helyzet a szerelem és a vágy közötti eltéréssel? A kérdésre a Redditen kereste a választ valaki.

Egyes felhasználók szerint a különbség a két érzés között egyértelmű, és csak a vak nem veszi észre, melyiket éli át épp. Van, aki azt mondja, hogy a szerelem mindig cselekedethez kapcsolódik: nem csupán érzünk, hanem tenni és hajlandóak vagyunk szerelmünk tárgyáért. Egy másik felhasználó szerint a szerelem olyan érzés, amely feledteti az esetleges kényelmetlenségeket, hogy a másik kedvében járjunk. Szívesen átadjuk a kontrollt, lemondunk az irányításról, mert bízunk a másikban, és prioritás számunkra, hogy a társunk jól érezze magát.

600 állatos póló, amitől leesik az álla > > >

„Akkor szeretünk igazán, ha nem csak éjjel hiányzik a társunk, hanem napközben is. Ha nem csak akkor, amikor minden jól megy, hanem a nehéz időkben is jó vele lenni” – teszi hozzá egy másik felhasználó. A többség egyetért abban, hogy aki szerelmes, az nem tudja életét elképzelni szerelme tárgya nélkül, míg a vágy ennél felületesebb érzés, a másik kedvelése pedig közelébe se ér egyik érzésnek sem intenzitás tekintetében.

Egészséges fejbőr, gyönyörű haj -  holt-tengeri iszapos samponszappannal.>>>


Forrás: Medipress
2017. 02. 17.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés