2018. Május 26. szombat
Új, ígéretesnek tűnő módszer indult hódító útjára: egyes vélemények szerint a páciens saját véréből és a C vitaminból készülő koktél segíthet a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításában.

Előfordulhat, hogy egy ilyen egyszerű módszer segíthet a gyógyulásban olyan esetekben is, amikor hónapokon, éveken keresztül nem történt kedvező változás a páciens állapotában. A korai kutatások biztatók: tízből kilenc seb pozitívan reagált az új, vér alapú gélre. Ezek között olyan sebek is voltak, amelyek egy éven át nem gyógyultak be teljesen.

Egészséges fejbőr, gyönyörű haj -  holt-tengeri iszapos samponszappannal.>>>

A kutatásban jelenleg hatvanhat olyan páciens vesz részt, akik diabéteszes lábfekéllyel küzdenek. Az NHS (brit egészségbiztosító) által kezelt sebek jelentős része ebbe a kategóriába tartozik, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az új, eddig ismeretlen terápia milyen eredményeket hoz magával.

A diabéteszes fekély következtében csak az Egyesült Királyságban évente több mint 5 ezer ember esik át lábamputáción, a vérlemezkében gazdag plazmagél segítségével azonban idővel ez a probléma kiküszöbölhető lesz, mivel a fekélyes sebek is gyógyulásnak indulhatnak. A saját vér különböző alkotóelemeit C vitaminnal ötvöző gél fejlesztésén egy brit cég, a Biotherapy Services dolgozik. A C vitaminnak a regeneráció szempontjából elengedhetetlen kollagén beépülésének szempontjából kulcsfontosságú szerepe van.

Amit a pikkelysömörösnek tudnia kell. > > >      


Forrás: Medipress
2017. 01. 11.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés