2017. Február 26. vasárnap

Érdekességek a homeopátiáról

homeopata, homeopátia, homeopata orvos
A homeopátia másképp működik, mint a hagyományos orvoslás. Ez önmagában nem újdonság, viszont fontos különbség, hogy ha homeopata orvost készülünk felkeresni, érdemes felkészülnünk gondolatban – saját magunkból.
BŐVEBBEN


Schüssler sók

A Schüssler sók olyan homeopátiás készítmények, melyek mindegyike elengedhetetlen szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez. Hogyan alkalmazzuk őket?


BŐVEBBEN


női arc, Schüssler, só, arcdiagnosztika

Arcunk orvosi szempontból is sok mindent elárul, állapotáról következtetni lehet bizonyos betegségekre, illetve ásványi anyagok hiányára. Mindez az arcdiagnosztika segítségével deríthető ki, a megoldást pedig a Schüssler sók jelentik.


BŐVEBBEN


Homeopátia
A homeopátia mint nem-konvencionális gyógymód elismertségi foka és jogi helyzete az egyes országokban nagyon eltérő, az utóbbi években Európában valóságos fellendülés volt megfigyelhető e téren.
BŐVEBBEN


homeopátiás gyógyszerek, gyógynövények, homeopátia

A homeopátia manapság ismét virágkorát éli. A nem hagyományos gyógymódok közé tartozó gyógyszeres terápia egyénre szabott, és olyan szereket alkalmaz, amelyek egészséges emberekben a betegséghez hasonló tüneteket képesek kiváltani.


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés