2021. Október 20. szerda
Sugárzóan szép, problémamentes arcbőr – minden nő álmodozik erről, Ön meg is valósíthatja. A speciális, egy alkalmas bőrtisztító kozmetikai kezelések igencsak megterhelik a pénztárcát. Egy praktikus bőrtisztító készülékkel egész évben otthoni kanapéján tisztíthatja, fiatalíthatja arcbőrét, két kozmetikai kezelés áráért.

ózonos bőrtisztító

A különlegesen hatékony bőrápolás titka körülöttünk van. Aktív oxigénnel megszüntethetők az aknék, a pattanások, összehúzhatók a tág pórusok. A szétváló ózonból keletkező aktív oxigén fertőtlenítő hatást fejt ki a bőrre. Tisztítja a pórusokat, semlegesíti a bőr felületén megtelepedett gombákat, baktériumokat. Oxigént juttat a bőrbe.

A készülék rendszeres használata fokozza a vérkeringést, gyorsítja a bőr regenerációját, késlelteti az öregedést. Az eredmény: egyenletes, sima és feszes arcbőr. A magas frekvenciájú mikro-vibrációs masszázs, egyensúlyba hozza a környezeti hatások miatt savassá vált bőr pH-szintjét.

Ózonos bőrtisztító készülék
Ára: 18 550 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő: 2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Vivamax Ózonos bőrtisztító készülék

Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség, de kérjük előbb érdeklődjön telefonon, hogy raktáron található-e  a készülék!

(x)


2011. 12. 09.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés