2017. Augusztus 22. kedd
Az élettel teli nyári hónapok önfeledtsége bennünket is sugárzó ragyogással tölt fel.

Azonban a nyár korántsem mindenki számára ennyire felszabadult időszak, mivel a szépséghibák is jobban napvilágra kerülnek: többé nem takargathatjuk testünket hosszú pulóverekkel, és arcbőrünket sem tudjuk vastag alapozóval elfedni. A meglévők mellé ráadásul újabb problémák is kialakulhatnak – a magas hőmérséklet és páratartalom miatt megjelenhetnek a kellemetlen pattanások, a káros napsugárzás következtében kialakulhatnak apróbb ráncok, bőrünk veszíthet rugalmasságából, hajunk pedig fényéből. A hosszabb utazások és a kánikula miatt ilyenkor még azok is hajlamosabbak a lábfej és boka vizesedésére, akik az év többi időszakában nem küzdenek lábdagadással. A megannyi szépségprobléma mellett fogaink egészsége is sérülhet, hiszen a cukros üdítők és hideg italok mind roncsolják a fogzománcot.

nyari-szep

A bőrápolás fontossága, egészségünk megőrzése talán sosem annyira fontos, mint ilyenkor, mégis sokszor felejtjük el, hogy az igazi változás belülről kezdődik. A Dr. Schüssler-féle biokémiai rendszer 12 féle biokémiai sóval, a „szervezet élettani funkcionális szereivel” gyógyít, legyen szó száraz, töredezett hajról vagy narancsbőrről. Ragyogj, akár a nyári nap!

A vízben oldódó szépség

A Schüssler-sók használata rendkívül egyszerű – a sókat általában egyszerre, másfél liter buborékmentes ásványvízben vagy csapvízben oldjuk fel, és fogyasszuk el a nap végéig. A tabletták íze vízben oldva teljesen semlegessé válik. A vízben oldódó Schhüssler-sók szedésével így még a nyári ajánlott folyadékbevitel 50%-ról is gondoskodunk!

Itt kaphatók Shüssler-sók 50%-os kedvezménnyel>> 

A SCHÜSSLER-FÉLE TERÁPIÁS RENDSZER ALAPJÁT KÉPEZŐ 12 FÉLE SZÖVETI SÓ A KÖVETKEZŐ:

Nr. 1 Calcium fluoratum - a kötőszövetek gumija

Nr. 2 Calcium phosphoricum - a csontok és fogak sója

Nr. 3 Ferrum phosphoricum - elsősegélyszer

Nr. 4 Kalium chloratum - a nyálkahártyák, savós hártyák sója

Nr. 5 Kalium phosphoricum - természetes antidepresszáns, az agy energiaforrása

Nr. 6 Kalium sulfuricum - a méregtelenítés sója

Nr. 7 Magnesium phosphoricum - nagy görcsszer

Nr. 8 Natrium chloratum - a só és vízháztartás sója

Nr. 9 Natrium phosphoricum -az elsavasodás megakadályozója

Nr. 10 Natrium sulfuricum - természetes vízhajtó

Nr. 11 Silicea* - a prevenció és szépség sója

Nr. 12 Calcium sulfuricum - az elhúzódó gennyes folyamatok sója

* Siliceát ne alkalmazzunk, ha szervezetünkben idegen anyag található (csavarok, lemezek, pacemaker, fogamzásgátló spirál, stb.).

ehelogo


2017. 08. 02.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés