Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://vital.hu)

Ünnepi bólé



Hozzávalók:
30 dkg magozott meggybefőtt
30 dkg őszibarackbefőtt
20 dkg eper
1 dl konyak
1,5 dl Maraschino likőr
1 l száraz fehérbor
1 l száraz pezsgő

Elkészítés:

Felszeleteljük az őszibarackot, beletesszük a többi gyümölccsel együtt a bóléstálba. Ráöntjük a konyakot, a likőrt és a bort, kb. egy órára betesszük a hűtőbe.

A behűtött pezsgőt fogyasztás előtt öntjük hozzá.

További karácsonyi receptek [0]


Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://vital.hu/themes-inter/rec/karacsony20.htm