Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Koronavírus - Meghalt 1 beteg és 3892-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 1 idős, krónikus beteg, és 15-tel, 3892-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu hétfő reggel.

A kormányzati portálon azt írták: újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új típusú koronavírus-fertőzést. 527-re emelkedett az elhunytak száma. 2156-an már meggyógyultak. Az oldal adatai szerint jelenleg 11 226-an vannak hatósági házi karanténban. A mintavételek száma 187 965. Az aktív fertőzöttek száma 1209. Az aktív fertőzöttek 41 százaléka, az elhunytak 59 százaléka, a gyógyultak 48 százaléka budapesti. 417 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 25-en vannak lélegeztetőgépen.

-------------------------------------a cikk lentebb folytatódik------------------------------------------

 

Legyen lapos a hasa!

A legtöbb ember a hasára hízik, és gyakran egy sikeres fogyókúra után sem tűnnek el a hasi zsírpárnák, az úszógumik.

Itt egy jó kis haslaposító koktél! Megnézem >> [0]

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiemelték: a védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a járványveszély nem múlt el. Az a cél, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újraindítsák az életet. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása. Már Budapesten is megnyithattak az éttermek és a vendéglátóhelyek belső terei, és már látogathatók a szabadtéri kulturális és sport rendezvények. A járványveszély azonban nem múlt el, ezért a járványügyi készültséget a veszélyhelyzet után is fenn kell tartani.

Az oldal térképe alapján továbbra is Budapesten (1848 ember) és Pest megyében (554) van a legtöbb fertőzött. Ezt követi Fejér megye (371), Komárom-Esztergom megye (262), Zala megye (255) és Csongrád megye (115). Békés megyében (11) van a legkevesebb fertőzött Magyarországon.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/koronavirus_magyar_adatok