Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Szép hajat, erős körmöket szeretne?

Az üde szépséghez nemcsak a bőrünknek kell makulátlannak lennie, hanem a bőr folytatásának, vagyis a hajnak és a körmöknek is. Nagyon gyakran viszont elégedetlenek vagyunk ezekkel: hajunk fénytelen, a hajszálaink vékonyak, töredezettek, kétvégűek, a körmünk matt, berepedezésre hajlamos, elszíneződött. Mit tehetünk, hogy újra megszépülhessen a hajunk és a körmünk?

Egészségünkről, szervezetünkben zajló folyamatokról, az anyagcserénk kiegyensúlyozottságáról vagy éppen működési zavarairól, az ionháztartásunkban fellépő esetleges hiányokról testünk jelzéseket ad. A bőr az egyik legfontosabb jelzőrendszer – ezen alapul a Schüssler-féle arcdiagnosztika is – de emellett fontos jelzésértéke van a hajunk, körmeink állapotának is. A vékony, fénytelen, „élettelen”, töredezett, ritkuló haj, illetve a matt, egyenetlen, gyenge körmök figyelmeztethetnek megbetegedésekre, például gyulladásokra, keringési zavarokra is, de leggyakrabban a haj vagy a köröm regenerációjához elengedhetetlenül szükséges tápanyagok, sók, ásványi anyagok hiányára utalnak. A Schüssler-féle diagnosztikai és terápiás rendszer ezekre a problémákra a megfelelő Schüssler-sók alkalmazásával kidolgozott szépségkúrával kínál megoldást.

Itt kaphatók Shüssler-sók 50%-os kedvezménnyel>>  [0]

Szép haj és köröm kúra:

A Schüssler-féle terápiás rendszer Silicea-sója alkalmazásával megszüntethetjük a haj és a köröm töredezettségét. A csodálatos haj és köröm visszaállítható a Silicea D12 napi 3x1 tabletta szedésével, amelyet másfél liter buborékmentes vízben oldjunk fel, és napközben kortyolgassuk! Érdemes kombinálni Calcium fluoratummal, a kúra után nemcsak körmeid és hajad lesz élettel telibb, de arcbőrödből is áradni fog a vitalitás!

Nr. 11. Silicea:

A Silicea a „szépség” sója, kötőszövetek felépítésében és kollagénrostok képzésében van szerepe.

A Silicea beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: teljes kiőrlésű liszt, búzakorpa, árpa, rizs, spenót, cékla, petrezselyem, mazsola, banán, zöldbab, mogyoró.

Arcon fellelhető jelek a következők: arc korai öregedése, fokozott ráncképződés; fül előtti függőleges ránc; harántredő a homlokon; körömvég lemezes szétválása.

A Silicea következő betegségeknél alkalmazható: aranyér, bőr korai öregedése, hajhullás, haj és a köröm töredezettsége, pattanásos bőr, fokozott ráncképződés, tyúkszem, striák, visszértágulat esetén.

Silicea D12 potencia javasolt.

Figyelem! Siliceát ne alkalmazzunk ,ha szervezetünkben idegen anyag található (csavarok, lemezek, fogamzásgáltó spirál, stb.).

Nr. 1. Calcium fluoratum:

A Calcium fluoratum a kötőszövetek rugalmasságáért felel, csontjaink, fogaink és rugalmas rostjaink alapvető összetevője.

A Calcium fluoratum beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: teljes kiőrlésű gabonafélék, hal, dió, tea, vaj, saláta, szilva.

Arcon fellelhető jelek a következők: arc korai öregedése, ráncosodása; szem körüli kockaredők, szarkalábak; belső szemzug vöröses-feketés elszíneződése; ajkak elszíneződése, berepedezése; áttetsző fogvégek; korpaképződés, bőrkeményedések, fokozott elszarusodás.

A Calcium fluoratum következő betegségeknél alkalmazható: aranyér, bőr berepedezése, keményedése, csontritkulás, könnyen romló fogak, heg, hegesedési zavarok, keloidos sebgyógyulás, izom és ínszalag zsugorodások, ízületek gyakori kificamodása, ízületi kopás, striák a bőrön, székrekedés, tyúkszem, visszér

Calcium fluoratum D6 potencia javasolt, ha célunk a csontokba, fogakba történő beépítés, D12 potencia, ha ér vagy szépészeti problémákat szeretnénk orvosolni!

 Itt kaphatók Shüssler-sók 50%-os kedvezménnyel>>  [0]



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/szep-hajat-kormot