Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Az öt legjobb természetes gombaölő szer Candida-fertőzés ellen

A túlzottan elszaporodott Candida visszaszorítása hosszadalmas folyamat, jelentős életmódbeli változtatásokat igényel. A természet most is a segítségünkre siet, ismerje meg az öt legjobb természetes gombaölő szert!

Oregánó olaj

Az oregánót a természet antibiotikumának tartják. Számos betegséget megakadályozhat, mint például a krónikus gyulladásokat, de kiváló a bakteriális és parazita fertőzésekre, gombásodásra, candida fertőzésre. Nyugtatja a gyomrot és a belek izmait, segíti az emésztést. A legjobb minőségű olajok akár 80% felett is tartalmazhatnak karvakrolt, ami kiváló antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.

Megnézem a Candida Stop kapszulát>> [1]

Fokhagyma olaj

A fokhagyma egy igen összetett hatóanyaggal rendelkezik, az allicinnel, mely rendkívül hatékony antibakteriális, antivirális, antifungális és antioxidáns tulajdonságú olaj.

Masztik olaj

Jótékony hatással bír az emésztőrendszeri problémákra. Hozzájárul a szájhigiéniához, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, természetes antioxidáns. A masztik olaj segítséget adhat számos patogén baktérium lebontásában. Természetes prebiotikum és probiotikum enzimeket tartalmaz.

Gumiarábikum

Szintén jótékony hatással lehet az emésztési problémákra. Antibakteriális, vírusellenes tulajdonsággal rendelkezik. Természetes prebiotikum és probiotikum enzimeket tartalmaz.

Extra szűz olívaolaj

Természetes antioxidáns, gazdag E-vitaminban. Segíti az emésztést és gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik.

Hogyan veszi fel a Candida elleni harcot a Candida Stop kapszula?

Természetes prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaz, eltávolítja a túlszaporodott Candida gombákat, tisztít és méregtelenít. Biztosítja a jó bélflórát. Még egy különös érdem: az oregánónak sok fajtája ismert, de a görög Oreganum Vulgare Heracleoticum-Hitrum fajta rendelkezik a legmagasabb karvakrol tartalommal (minimum 86%!). A Candida Stop kapszula ezt a fajta oregánó olajat tartalmazza!

A Candida Stop kapszula öt természetes összetevőből áll:

- oregánó olaj,

- fokhagyma olaj,

- masztik olaj,

- gumiarábikum,

- extra szűz olívaolaj.

Megnézem a Candida Stop kapszulát>> [2]

Ami nincs a Candida Stop kapszulában:

- cukor, só, keményítő, élesztő, búza, glutén, kukorica, szója, tej, tojás, kagylófélék, és tartósítószerek. Nem tartalmaz továbbá génmanipulált összetevőket.

Itt tudhat meg többet a Candida Stop kapszuláról>> [3]

  (X)



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/az-ot-legjobb-candida