Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Injekcióval macskajaj ellen

Új trend terjed a sztárok és a tehetősebb fiatalok körében: az injekció nem csak másnaposság ellen kitűnő, de energikusabbá is teszi az embert. Hamarosan a termék bárki számára elérhető lesz – írja a Daily Mail című lap.

Cara Delevingne, Simon Cowell, Lily Allen, Kelly Osbourne és Rihanna már mind kipróbálták az injekciót, ami néhány perc alatt rendbe hozza őket, ha túl sokat ittak, vagy éppen egyszerűen csak elfáradtak a sok munkától és az állandó stressztől. Szeptembertől Nagy-Britanniában bárki számára elérhető lesz az intravénás koktél a Reviv jóvoltából: a hidratációs injekció 199 fontért, az energetizáló verzió pedig 39 fontos egységáron, de készülnek külön sportolók számára fenntartott csomaggal is. A koktél különféle vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, és segít a szervezetbe juttatni a tekintélyes mennyiségű folyadékot akkor is, amikor az ember gyomra – másnaposság, de akár betegség miatt is – kavarog.

A Reviv vezérigazgatója, Johnny Parvani szerint az intravénás segítség jóval hatékonyabb, mint a tabletta (a különbség 100 vs 55 százalékos), ráadásul a felszívódás is gyorsabb. Az injekciót forgalmazó cég vezetője az Egyesült Államokban találkozott először az intravénás koktélokkal, és a Daily Mailnek adott interjúja szerint az élmény az egész életét megváltoztatta.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/injekcio-macskajaj