Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

A hosszú szeretkezések titka

A fiatal, friss szerelmeseket mindenki irigyli. Egész éjszakán át tartó szeretkezésekben és boldogságban van részük. Ez az idilli állapot azonban egy-két év alatt elmúlik és egy hosszabb párkapcsolatban, házasságban mindig fejtörést okoz, mivel lehetne ismét izgalmassá tenni a szexet.

A merevedési zavarról, a szexuális teljesítmény csökkenéséről mind többet olvashatunk a médiában. Szerencsére a téma már nem tabu a férfiak között, a hölgyek nagy örömére az erősebbik nemnek is megvannak az apró titkai. Elárulunk most egyet!

Egy olyan készítményt ajánlunk figyelmükbe, amely szigorúan növényi hatóanyagú, és egyes összetevői már évezredek óta használatosak a potencia növelésére az ősi Kínában. A Dragon Power Plus a férfiak körében méltán népszerű alkalmi kapszula, melynek szedése intim együttlét előtt javasolt.

A növényi összetevők segítenek még a kimerültség és a fáradtság leküzdésében is, valamint nagyobb kitartást adhat azon férfiaknak is, akik nem küzdenek szexuális problémákkal.

A kizárólag növényi összetevőkből álló, különleges hatóanyag kombinációnak köszönhetően a készítmény teljesen biztonságos.

Összetevők: ázsiai ginzeng gyökérkivonat, páfrányfenyő kivonat, édesgyökér kivonat, perui zsálya gyökérkivonat, sáfrány gyökérkivonat, kínai datolya termés, zab termés.

Dragon power Plus 6 db

Ára: 3500 Ft+ 990 Ft szállítási költség

Megrendelhető:
Online rendelés: Dragon power Plus [0]
Telefonon 9 - 17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.

18 éven aluliak, magas vérnyomásban vagy más betegségben szenvedők ne használják!

(x)



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/hosszu-szeretkezes-potencia