Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://vital.hu)

Rossz apának tartja magát Tony Curtis

Rossz apának tartja magát Tony Curtis, aki saját bevallása szerint bánja, hogy apaként megbukott, és gyerekeinek sem szeretet, sem pedig törődést nem tudott adni – a magyar származású amerikai színész minderről egy német magazinnak beszélt.

„Talán mindennek a gyerekkoromhoz van köze. Mentegetőzni persze nem akarok. Annyit legalább elmondhatok, hogy feleségeimet és gyerekeimet mindig elláttam pénzzel. Minél többet kerestem, annál nagyvonalúbb voltam” – fogalmazott a Frau im Spiegel című lapnak a 84 éves Curtis. Hozzátette, sokáig tartott, mire rájött, hogy így nem tudja elnyerni hozzátartozói szeretetét.

A színész boldogtalan gyerekkoráról is beszélt a magazinnak: „Apám szegény szabó volt Magyarországról, iskola után nekem kellett elvinnem a ruhákat az ügyfeleihez. Anyám állandóan vert, gyakran minden ok nélkül. Mindig is féltem tőle” – idézte fel.

A sztár hat alkalommal nősült, és összesen hat gyereke született, köztük Jamie Lee Curtis színésznő.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://vital.hu/tony-curtis