Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

A stressz miatt is elhízhatunk!

 Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Elvesztette állását? Aggasztja valami? Úgy érzi, nem képes irányítani döntéseit a munkahelyén? Amennyiben az utóbbi időben hízott, valószínűleg igennel válaszolt legalább a fenti kérdések egyikére. Egy amerikai tanulmány szerint ugyanis a stressz egyeseknél hízáshoz vezethet.



A stresszt korábban már összefüggésbe hozták egyes betegségek – magas vérnyomás, szívbetegség, rák – nagyobb rizikójával, most pedig Dr. Jason Block, a Harvard Egyetem ösztöndíjas kutatója kutatása során arra is fényt derített, hogy hízáshoz is vezethet.

A reprezentatív adatokat vizsgáló kutatás szerint a fokozott pszichológiai stressznek kitettek közül többet híztak azok, akik testtömegindexe (BMI) eleve nagyobb volt. Az alacsonyabb testsúlyú, hasonló stresszfaktoroknak kitettek között nem volt megfigyelhető ez az összefüggés. A nagyobb testsúly tehát hajlamosít a stressz miatti hízásra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ha komolyan veszed a tartós fogyást,

és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne

- Füst- és szagmentes

- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is

- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.

- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..

2020. December 17.-ig FÉLÁRON tudsz hozzájutni!

MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >> [0]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A stresszes időszakokban az emberek evési szokásai megváltozhatnak, ami a testsúly változásához vezethet. Az esetleges hízást vagy fogyást az eredeti testsúly mellett a nem is befolyásolja, az eredmények szerint ugyanis a stressz különbözőképpen befolyásolja a két nem testsúlyát. A nőket több stresszfaktor is hízásra készteti, ilyenek a feszült családi viszonyok, a munkahelyi elvárások, a számlák fizetésének nehézsége és az életkörülmények miatti korlátozottság érzése; a férfiaknál ilyen okok a munkahelyi stressz, a döntésképtelenség, a számlák kifizetésének nehézsége és az új kihívások hiánya.

Megnézem a Légkeveréses Halogén Főzőkészüléket FÉLÁRON>> [0]

A kutatók szerint az orvosoknak tisztában kellene lenniük azzal, hogy a stressz súlygyarapodást okozhat és azt javasolják, indítsanak a munkahelyi stresszt csökkentő programokat a túlsúlyos és elhízott emberek fogyásának elősegítésére.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/stressz-hizas