2017. Január 17. kedd
A Candida albicans egy teljesen ártalmatlan emésztőgomba, mely a legtöbb ember bélrendszerében megtalálható. Az egészséges szervezetben ez a gomba kifejezetten hasznos, ugyanis jótékonyan közrejátszik az emésztési folyamatokban. Bizonyos körülmények között azoban túlszaporodik, olvassa el, milyen tüneteket okozhat!

candida-kep

A bélben elszaporodó gombák sajnos az emésztőrendszerből kijutva szétterjedhetnek a test más területeire is. A szervezetben a fejüket több helyen is felütő fertőzésgócok a legkülönfélébb tüneteket okozhatják, ezért a szakorvosok sokszor csak későn diagnosztizálják helyesen a fertőzést, mivel a tünetek gyakran egészen más megbetegedésekre is utalhatnak. Okozójuk a gomba által kibocsátott méreganyag – lássunk néhányat közülük!

Megnézem a Candida Stop kapszulát>>

Bőrfertőzés

Összefekvő bőrterületeken, ahol a bőr meleg és nedves, a gomba gyulladást válthat ki. A gyulladás vörös folt formájában jelentkezhet, mely kicsit váladékozhat és viszkethet. A körömágyban elszaporodó Candida fájdalmas duzzanatot okoz és váladékozik. A fertőzött köröm fehér vagy sárgás színű lesz, és az ujjtól elemelkedik. A bőr- és körömfertőzést általában kenőccsel kezelik, néha belsőleg szedett gyógyszerre van szükség, főleg makacs körömfertőzésben.

Szájpenész

Sárgásfehér vagy szürkésfehér lepedék a szájüreg belső részén, a szájpadon, a nyelven, néha a garaton. Csecsemőknél gyakori. A túrótól úgy lehet megkülönböztetni, hogy a túró letörölhető, a gomba nem, vagy csak nehezen, továbbá gombás fertőzés esetén vérző seb marad vissza. Az orvos ecsetelőt írhat fel kezelésére.

Hüvelygombásodás

Igen gyakori. Égő, viszkető érzés mellett túrószerű folyás jelentkezik. Ráterjedhet a szeméremtestre. Hüvelybe helyezhető vagy szájon át szedett gyógyszerrel jól kezelhető. A nemi úton átvihető fertőzés a férfipartnerrel a makkon jelentkező gyulladásos felrakódás formájában mutatkozhat.

Nyelőcső-gombásodás

Senyvesztő, például daganatos betegségben szenvedőknél vagy májzsugorodásban gyakran kialakul. Gyomortükrözéskor látható a nyelőcső falán. Gyógyszeres kezeléssel jól gyógyítható.

Belső szervek gombás gyulladása

Ha a szervezet védekezőképessége vészesen csökken, a Candida szétterjed a szervezetben, és gyakorlatilag bármelyik belső szervben okozhat gyulladást. Ezeknek az életet veszélyeztető fertőzéseknek a kórismézése nehéz, kezelése hosszadalmas.

Öt természetes hatóanyag a Candida Stop kapszulában, megnézem a terméket >>

Nehéz azonosítani

A tünetek rendkívüli változatossága miatt nehéz egyértelműen azonosítani a betegséget, a felsorolt problémák hátterében állhatnak egészen más okok. Van, hogy a tünetek közül több is fennáll, van, hogy csak egy; azonban ha a szakorvosi vizsgálatok nem támasztanak alá semmilyen szervi elváltozást, akkor gondolni lehet (és kell is) a Candida albicans gomba által okozott megbomlott egyensúlyra! A Candida elszaporodásáért mindenekelőtt mi magunk, az életmódunk tehető felelőssé, ennek megfelelően a visszaszorításáért is magunk tehetünk a legtöbbet.

Hatékony megoldás a Candida fertőzés ellen: Zane Hellas Candida Stop lágyzselatin kapszula

Gyors és hatékony megoldás a Candida fertőzés okozta problémákra, öt természetes hatóanyaggal: oregánó olaj, fokhagyma olaj, masztik olaj, gumiarábikum, extra szűz olivaolaj egyetlen kapszulában! Természetes prebiotikumokkal és probiotikumokkal. Eltávolítja a túlszaporodott Candida gombákat, tisztít és méregtelenít. Biztosítja a jó bélflórát.

Megnézem a Candida Stop kapszulát>>

Olvassa el életmódbeli tanácsainkat is, mit tehetünk még a fertőzés ellen! >>

(X)


2017. 01. 10.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés