2018. Szeptember 22. szombat
Kissé szokatlan történet bár, de egy manikűrös fedezte fel, hogy kliensének orvosi segítségre van szüksége. Az essexi Jean Skinner vendége semmi kórosra sem gondolt a körmén látható folt alapján, de a körmös úgy gondolta, hogy egy igen agresszív rákfajtáról, a subungualis melanomáról van szó.

A hölgy azt hitte, egyszerűen csak beütötte valahol a körmét, és annak tudható be a folt, Skinner azonban felhívta a figyelmét arra, hogy azonnal orvoshoz kell fordulnia. A képet a hölgy körméről a Facebook oldalára is feltöltötte, hogy mások is felismerjék az árulkodó tünetet. Egy hosszú, fekete csíkról van szó a köröm közepén, ami egy olyan agresszív melanómatípust jelöl, amelynek a halálozási aránya igen magas, és a nyirokcsomóra valószínűleg már átterjedt.

Hajhullásra ajánlott csodálatos, kézműves samponszappan > > > 

„A kliens azt kérte, hogy úgy fessem be a körmét, hogy ne látszódjon a fekete csík. Az ismerősei azt mondták neki, hogy kalcium-hiány miatt jött ki a tünet” – mondja a manikűrös. Miután a körmös figyelmeztette a hölgyet, hogy forduljon orvoshoz, a kliens vissza is hívta, mert beigazolódott a gyanú.


Forrás: Medipress
2017. 10. 12.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés