2017. Július 26. szerda
Bár a szem körüli szarkalábak, az arcbőrön, a száj körül, a fültőnél megjelenő bőrredők idős korban természetesek, annál kétségbe ejtőbbek tudnak lenni, ha idő előtt, egy fiatal arcon jelennek meg. Ilyenkor nincs is közük az életkorhoz, hanem a szervezet ásványi sóháztartásának zavarát, hiányállapotát jelzik.

női szépség

Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek a különböző ásványi sók, amelyek a testünk szilárd tömegének jelentékeny részét teszik ki. Másfélszáz évvel ezelőtt egy német orvos, W. H. Schüssler vizsgálta meg, hogy egyes szerveinkre milyen ásványisó-összetétel jellemző. Megfigyelte azt is, hogy milyen külső jelek utalnak arra (elsősorban az arcon, de a bőrön, a körmökön, a hajon is), hogy az adott szerv hiányt szenved a 12 alapvető fontosságú, a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen ásványi só valamelyikéből. Kidolgozta az arcdiagnosztika rendszerét, amely azonosítja, hogy az arcon megjelenő finom ráncok, szarkalábak, redők és foltok, elszíneződések milyen hiányállapotot, elváltozást jeleznek. Emellett a hiányzó ásványi sók pótlásának lehetősége is a nevéhez fűződik, hiszen rájött, hogy ezeket, az adott szerv számára nélkülözhetetlen sókat a sejtek számára elérhető formában kell a szervezetbe juttatnia.

Itt kaphatók Shüssler-sók 50%-os kedvezménnyel>>

Mire utal az arcbőr idő előtti öregedése?

A korai ráncokért, szarkalábakért, vagyis a kötőszövetek és a bőr rugalmasságának csökkenésért két ásványi só, a Calcium fluratum és a Silicea hiánya okolható. Míg a különféle kozmetikumok, arckrémek, bőrfeszesítők kívülről próbálják a tüneteket enyhíteni, a Schüssler-sók belülről hatnak, és az idő előtti ráncok, bőrpanaszok okát szüntetik meg.

Női szépségkúra:

A Schüssler-féle szöveti sók közül a Calcium fluoratum és a Silicea hiánya tehető felelőssé az arc korai öregedéséért és a szem körül kialakuló szarkalábakért. Ha észleled ezeket a tüneteket, akkor itt az idő, hogy belefogj egy 3 hónapos kúrába: Calcium fluoratum D12 napi 3x1 tabletta, és Silicea D12 napi 3x1 tabletta, másfél liter buborékmentes vízben feloldva, napközben elkortyolgatva! A harminc év feletti korosztálynak egyébként évente egyszer, prevenciós jelleggel ajánlott.

Nr. 1. Calcium fluoratum:

A Calcium fluoratum a kötőszövetek rugalmasságáért felel, csontjaink, fogaink és rugalmas rostjaink alapvető összetevője.

A Calcium fluoratum beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: teljes kiőrlésű gabonafélék, hal, dió, tea, vaj, saláta, szilva.

Arcon fellelhető jelek a következők: arc korai öregedése, ráncosodása; szem körüli kockaredők, szarkalábak; belső szemzug vöröses-feketés elszíneződése; ajkak elszíneződése, berepedezése; áttetsző fogvégek; korpaképződés, bőrkeményedések, fokozott elszarusodás.

A Calcium fluoratum következő betegségeknél alkalmazható: aranyér, bőr berepedezése, keményedése, csontritkulás, könnyen romló fogak, heg, hegesedési zavarok, keloidos sebgyógyulás, izom és ínszalag zsugorodások, ízületek gyakori kificamodása, ízületi kopás, striák a bőrön, székrekedés, tyúkszem, visszér

Calcium fluoratum D6 potencia javasolt, ha célunk a csontokba, fogakba történő beépítés, D12 potencia, ha ér vagy szépészeti problémákat szeretnénk orvosolni!

Nr. 11. Silicea:

A Silicea a „szépség” sója, kötőszövetek felépítésében és kollagénrostok képzésében van szerepe.

A Silicea beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: teljes kiőrlésű liszt, búzakorpa, árpa, rizs, spenót, cékla, petrezselyem, mazsola, banán, zöldbab, mogyoró.

Arcon fellelhető jelek a következők: arc korai öregedése, fokozott ráncképződés; fül előtti függőleges ránc; harántredő a homlokon; körömvég lemezes szétválása.

A Silicea következő betegségeknél alkalmazható: aranyér, bőr korai öregedése, hajhullás, haj és a köröm töredezettsége, pattanásos bőr, fokozott ráncképződés, tyúkszem, striák, visszértágulat esetén.

Silicea D12 potencia javasolt.

Figyelem! Siliceát ne alkalmazzunk, ha szervezetünkben idegen anyag található (csavarok, lemezek, fogamzásgátló spirál, stb.).

Itt kaphatók Shüssler-sók 50%-os kedvezménnyel>>


Forrás: Vital
2017. 03. 28.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés