2017. Február 26. vasárnap

Gyógyulás homeopátiával: influenza, nátha

kohogos

Köhög, tüsszög a gyerek, ki sem látszik a náthából, hangja is alig van? A megfázás, a torokgyulladás, a hörghurut és sok más légúti fertőzés kísérői ezek a gyakori kellemetlenségek. Enyhítésükre hívja segítségül a bevált Schüssler-sókat!


BŐVEBBEN


nyári nátha

Nyáron elég a forróságból egy erősen klimatizált helyiségbe lépni, vagy a melegben egy jeges italt, hűsítő koktélt, fagyit elfogyasztani, és a legnagyobb kánikulában is megfázhatunk. Szerencsére a homeopátia a nyári náthás tünetekre is nyújthat megoldást!


BŐVEBBEN


nyári megfázás

Megfázás, nátha, allergia – egész évben ránk törő betegségek. Bizony, nemcsak télen, amikor könnyebb elkapni valamit a hidegben, de ilyenkor nyáron is küzdünk a betegséggel, elég egy jeges ital, vagy egy fagyi, nem is beszélve a mindenhol megtalálható klímaberendezésekről. Dr.Vályi-Nagy Viktor, homeopata orvos háromféle Schüssler-sót is ajánl a bajok megfékezésére, legyőzésére.


BŐVEBBEN


orrát fújó náthás lány, nátha, megelőzés, kezelés, homeopátia

A hideg, nyirkos idő mindenkit egyformán érint, mégsem lesz mindenki náthás. A banális, bár kellemetlen nátha azokat támadja meg, akiknek az immunrendszere nincs kellőképpen felkészülve a télre. Vitaminok, gyógynövények, gyógyszerek és homeopátia – mit válasszunk a megelőzés és a kezelés során?


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés