2017. Február 26. vasárnap

Gyógyulás homeopátiával: allergia

parlagfuves

Elrontja a pollenallergia a nyaralást? Idén vegye fel a harcot a kellemetlen tünetek ellen a Schüssler-sók eszköztárából!


BŐVEBBEN


szenanatha-fenott

A pollenszezon kezdetével nehezebbé válnak allergiásként a mindennapok: tüsszögés, orrdugulás, viszketés, könnyezés zavarja az életünket. Azonban a szénanátha esetén is van segítség: homeopátiás szerekkel sokat tehetünk a kellemetlen tünetek csökkentéséért!


BŐVEBBEN


szenanatha-kezelesi

Habár a szénanátha tüneteit kiváltó anyagok többnyire ártalmatlanok, bizonyos esetekben szervezetünk túlérzékenységi reakcióval reagál jelenlétükre, és támadásba lendül ellenük. Ilyenkor a jól ismert tünetek, a tüsszögés, az orrdugulás, a viszketés és az orrfolyás, hetekig-hónapokig ronthatja életminőségünket. Az allergiás szezon indulása előtt megelőzés céljából minimum 1-3 hónappal már érdemes elkezdeni egy homeopátiás kúrát.


BŐVEBBEN


allergias-schussler

Habár a Schüssler-féle terápiás rendszer több mint 130 éves, a mai napig számos egészségügyi problémára nyújthat hatékony alternatív megoldást, sőt, az arcdiagnosztikai hiánytünetek értékelésével átfogó képet kaphatunk szervezetünk ásványi anyag állapotáról.


BŐVEBBEN


szemhez

A számítógép előtt ülők, a tévét túl sokat nézők, de a változás korában lévők számára is segítség lehet egy természetes, növényi hatóanyagokból összeállított szemcsepp: az Oculoheel® egyadagos oldatos szemcsepp, mely a fáradt, igénybe vett, fényérzékeny szem kellemetlen szúró, viszkető érzetének csökkentésére lehet gyógyír.


BŐVEBBEN


ocoluheel

Túl sokat dolgozik számítógép előtt, a szeme gyakran ég, viszket, hamar elfárad? Enyhítse a szemirritáció tüneteit természetes összetételű szemcseppel!


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés