2019. Október 15. kedd


Hozzávalók 4 személyre:
4 egész csirkecomb
3 paradicsom
2 nagy fej hagyma
2 nagyobb zöldpaprika
1 színes kaliforniai paprika
10 dkg bacon szalonna
4 nagyobb burgonya
1 pohár tejföl
1 pohár tejszín
kevés só
frissen őrölt bors
olaj a sütéshez


ELKÉSZÍTÉSE:

A csirkecombot kifordítjuk csontjából, hogy könnyebben átsüljön. Az összes hozzávalót megtisztítjuk, feldaraboljuk, mindent berakunk egy jénai edénybe vagy római edénybe, és elkezdjük sütni. A burgonyát nagyobb darabokra vágjuk, azt csak később tesszük mellé, hogy ne puhuljon túl.

Amikor már majdnem kész, ráöntünk egy pohár tejfölt, vagy tejszínt és készre sütjük.

Szerző Zsidek László Ízvadász








Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés