2021. Október 20. szerda
Három olyan karácsonyi ajándékötletet ajánlunk figyelmükbe, melyek különlegesek, egyediek. A termékek öt napon belül az Ön kezében vannak, és azon sem kell aggódnia, hogy szerettei felfedezik az ajándékot, ugyanis diszkrét csomagolásban szállítják.

Elektro-akupunktúrás készülék

Akupunktúrás készülék: több mint 150-féle betegségre

Az elektro-akupunktúrás készülék előállítói nem amatőrök voltak: a klasszikus akupunktúrával foglalkozó orvosok, szakemberek útmutatása, tesztelése alapján készítették el a készüléket. Kezelhetünk vele fejfájást, allergiát, megfázást, nikotinfüggőséget, elhízást, cukorbetegséget, kb. 150-féle betegséget.

A készülék használata nem igényel képzettséget vagy tanfolyamot. Hogyan lehetséges ez? Először is tartozik a készülékhez egy könyvecske, amiben 150 betegség kezelésének a leírását találhatjuk, természetesen megjelölve a hozzájuk tartozó akupunktúrás pontokat is, sőt tartalmazza a kezelés pontos menetét, időtartamát is. A készülék azonban ennél jóval pontosabb, olyan „okos”, hogy a finom rezgések alapján önállóan, pontosan felkutatja az adott területen található akupunktúrás pontokat, így nem tévedhetünk a kezelés menetében. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy valóban hatékonyan működik.

Ára: 16 990 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő: 2–5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Elektro-akupunktúrás készülék
Telefonon:
9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1/336-0114

masszírozós lábmelegítő

Masszírozós lábmelegítő: fázós nagymamáknak

Nagy örömet szerezhetünk a fázós lábúaknak ezzel finom, puha, prémbéléses, masszírozós lábmelegítővel.

A láb, ha rendszerint hideg, keringési problémák állhatnak a háttérben, ezen segít az élénkítő masszázs, de ha este használja, állítsa nyugtató masszázsra! A lábmelegítő és a masszírozó funkció külön is használható. A prémbélés kézzel mosható, és nagy méretű lábra is alkalmas.

 

Ára: 15 450 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási idő: 2–5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Masszírozós lábmelegítő
Telefonon:
9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1/336-0114

Pain Gone fájdalomcsillapító toll

Fájdalomcsillapító toll: egy perc alatt múlik el a fájdalom

Van olyan ismerőse, aki rendszeresen küzd fájdalommal? Nagy örömet szerezhet neki a fájdalomcsillapító tollal! A termék leginkább egy golyóstollhoz hasonlít, és elég egyetlen percig alkalmazni ahhoz, hogy enyhüljön vagy teljesen elmúljon a fájdalom. Krónikus és akut fájdalmakra egyaránt használható.

Az alábbi fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére használhatjuk: hátfájdalom, izom- és ízületi fájdalmak, reumatikus fájdalmak, teniszkönyök, sportsérülések, műtét utáni fájdalom, fejfájás, arthritis, övsömör, lumbágó, idegzsába, akut fájdalmak, krónikus fájdalmak.

Ez a gyógyászati eszköz nem tartalmaz tűt, gyógyszert, sőt elemet vagy akkumulátort sem igényel, mégis hatékonyan csillapítja a fájdalmat. Fájdalomcsillapító hatását a bőrön keresztül ható idegi stimulációval éri el (TNS). Az idegpályákon keresztül kis elektromos impulzusokat juttat el az agyba, ennek hatására fájdalomcsillapító endorfinok szabadulnak fel. A fájdalomcsillapító toll így hosszan tartó és gyakran azonnali enyhülést hozhat a fájdalmakra. Miután kis méretű, így mindig magunknál tarthatjuk, és szükség esetén feltűnésmentesen használhatjuk.

Ára: 14 990 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási idő: 2–5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Pain Gone Fájdalomcsillapító toll
Telefonon:
9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1/336-0114

Személyes átvétel esetén, kérjük, érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a készülék!

(x)


2011. 12. 13.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés