2017. Augusztus 18. péntek
Tagadjon le éveket a korából, egye magát fiatalra, fittre. Egy olyan fiatalító tablettát illetve folyadékot ismertetünk meg Önökkel, ami belülről táplálja a bőrt, a hajat és a körmöket, sőt az izmokat, és a kötőszöveteket is. A kollagén szépségtablettával egész testét megfiatalíthatja.

A kollagén az összes testszövet megújulásának elsődleges serkentője, a bőr 75 %-át alkotja. Fontosságát az adja, hogy a haj, bőr, köröm, inak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője és a „fiatalság felelőse”. A korral veszítünk a kollagénből. Mit tehetünk?

Kollagént krémek hatóanyagaként is juttathatunk a bőrbe, ennél azonban még okosabb, ha táplálkozással kellő mennyiségű kollagénnel látjuk el egész testünket.

A táplálékkal bevitt kollagén hatékonyabban dolgozik arcbőrünk rugalmasságáért, ezen kívül erősíti, szépíti hajunkat, körmünket. A szépítésen túl fitten is tart: építi az izmokat, a fogakat, csontokat, a porcokat, lendületessé teszi mozgásunkat. A fehérje eredményesen küzd a striák, a narancsbőr megjelenése és a pigmentfoltok ellen is. Halványítja a pattanások hegeit, gátolja az aknék kialakulását.

Facelift kollagén tabletta

40 év alattiaknak a Kollagén Szépségtablettát javasoljuk. Étkezés után egy órával kell naponta 3x1 tablettát elfogyasztani.

Facelift - Kollagén Fiatalság tabletta
Ára: 4 257 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő:
 2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Facelift - Kollagén Fiatalság tabletta
Telefonon:
 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

 

Facelift kollagén

40 év felettieknek, illetve sportolóknak (a nagyobb ízületi terhelés miatt) és dohányosoknak a kollagén folyadékot ajánljuk, ami háromszor annyi kollagént tartalmaz, mint a tabletta. Étkezés után fél órával kell naponta 2 x 12,5 ml folyadékot egy pohár vízben meginni.

Facelift - Kollagén Fiatalság koncentrátum
Ára: 5 639 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő:
 2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Facelift - Kollagén Fiatalság koncentrátum
Telefonon:
 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.


2012. 03. 07.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés