2018. Május 25. péntek
Napi egyetlen tabletta segítségével megszabadulhatnak káros szenvedélyüktől az alkoholisták, méghozzá anélkül, hogy erőszakot kellene tenniük önmagukon – állítják a London’s Contral Clinics munkatársai.

A Sinclair Method néven futó program lényege, hogy a naltrexon nevű ún. opioid antagonista tabletta formájában történő szervezetbe juttatásával az alkohol iránti vágy felülírható. Annyit kell tenni csupán, hogy egy órával az első ital előtt be kell venni a tablettát, és így az alkohol hatására nem szabadul fel endorfin az agyban, vagyis kevésbé fog vágyni a következő italra az ember. A Sinclair Method, mint új módszer az alkoholizmus legyőzésére már a 70-es években megjelent, az opiodot kontrolláló hatóanyag, az önfegyelem és az alkohol közös nászából.

600 állatos póló, amitől leesik az álla > > >

Meglepő módon azonban az újra felfedezett, és némiképp továbbfejlesztett módszer rendkívül ígéretesnek tűnik: az esetek 80 százalékába hatásosnak mondható.

Egészséges fejbőr, gyönyörű haj -  holt-tengeri iszapos samponszappannal.>>>

Az Anonim Alkoholisták brit vezetősége szerint rendkívül hasznos módszerről van szó, amely tulajdonképpen segít az alkoholfüggők agyának újrahangolásában, a rossz szokást motiváló ingerek megszüntetésében. „Ez egy sokkal valóságszerűbb megoldás, mint a teljes absztinencia: egy átlagos alkoholista ugyanis nem tudja egyik napról a másikra letenni az italt” – mondja Dr. Josh Berkowitz a Mail Online-nak.


Forrás: Medipress
2017. 02. 17.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés